fbpx

Over mij

Mijn naam is Wendy Pol, sinds 2005 gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure en sinds 2019 ook gediplomeerd medisch pedicure. In mijn salon kunt u o.a. terecht voor diverse gezichtsbehandelingen, een manicure- of pedicurebehandeling of een heerlijk ontspannende massage.

In oktober 2007 maakte ik van mijn droom werkelijkheid, een eigen salon. Inmiddels bestaat mijn salon alweer ruim 14 jaar (wat gaat de tijd toch snel). Mijn salon is gevestigd aan huis (begane grond) waar persoonlijke aandacht voor mijn cliënten, een goed advies, een professionele behandeling en hygiëne centraal staan. Ik volg regelmatig trainingen en lees vakbladen zodat ik altijd op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen. Mijn salon is ook aangesloten bij Provoet en de Anbos.

Ook heb ik een uitgebreide webshop. Hier vindt u diverse merken gezichts-, body- en voetverzorgingsproducten en hele leuke cadeausetjes met o.a. de volgende merken: Francie Cosmetics, Loveli, Suda care en Shampoobars en Evelief. Voor persoonlijk advies kunt u vanzelfsprekend altijd contact met mij opnemen.

Huid- en Productadvies

Voor huid- en productadvies kunt u altijd bellen/appen of mailen. Ook heb ik van diverse merken proefjes. Vraag gerust om een proefje om deze eerst thuis eens uit te proberen.

U bent ook van harte welkom in mijn salon voor een (kosteloos) huid- en productadvies (hier kunt u geheel vrijblijvend een afspraak voor maken).

Nieuwe Behandelingen

Een paar weken geleden heb ik een super leuke cursus warmwater kussen massage gevolgd, nu heb ik 3 heerlijke ontspannende behandelingen voor jullie samen gesteld waarbij dit heerlijke ontspannende kussen word gebruikt:
 
Facial relax treatment
Voetenbad, Oppervlakte- en dieptereiniging, stomen, epileren, massage gezicht ,schouders, nek, hoofdhuid,  arm en hand massage , gezichtsmasker afgestemd op jouw huidtype.
Uiteraard worden alle producten afgestemd op jouw huidtype.
100 min € 97,50
 
Facial Relax massage 
Voetenbadje, korte reiniging (met milk), gezicht-, schouder-, nek-, hoofdhuid-, arm en handmassage)
55 min € 69,00
 
Relax voetbehandeling:
Voetbad, voet en onderbeen massage, voetmasker, tijdens het intrekken van het voetmasker kun je kiezen uit: gezichtsmassage of epileren of een handmassage.
60 min € 73,50
 
Als je op het kussen gaat liggen, ervaar je onmiddellijk een aangename warmte (37 tot 40 graden) en het comfort wat al snel tot ontspanning en rust uitnodigt. 
Bij de massages wordt royaal gebruik gemaakt van massage olie, zodat handen en onderarmen gemakkelijk tussen het lichaam en het kussen kunnen masseren.
Klinkt heerlijk ontspannend toch? Mocht je meer willen weten over deze behandelingen dan kan je altijd even contact met mij opnemen.

Stuur mij een bericht

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief! Deze staat altijd bomvol met goede tips, aanbiedingen, nieuwe behandelingen en producten. Ook deel ik er regelmatig een kortingscode.

Meld je nu aan voor mijn nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% die u kunt besteden in mijn webshop.