Info en Prijzen

Cadeaubonnen

Leuk voor verjaardagen, feestdagen of andere aangelegenheden is een cadeaubon van mijn salon. Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf € 7,50, en zijn uiteraard feestelijk voor u verpakt. Het is ook mogelijk om de bon naar u op te sturen, voor als u geen tijd hebt, of als u niet in de buurt woont.

Betalen

U kunt bij mij contant of met de pin betalen.

Prijslijst

Hieronder vindt u de prijslijst van alle behandelingen die bij mij in de salon mogelijk zijn. Wellicht is het handig om deze te downloaden en een vast plekje te geven op uw computer. Klik op onderstaande afbeelding op de prijslijst in PDF te bekijken. Natuurlijk is er ook een gedrukte versie van deze prijslijst beschikbaar welke u bij mij in de salon kunt meenemen.

Ontevreden of klachten?

Hoewel ik er natuurlijk alles aan doe om een goede kwaliteit behandelingen en producten aan te bieden, kan het een keer voorkomen dat u niet tevreden bent. In dat geval stel ik het zeer op prijs dat u contact met mij opneemt, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen. Daarnaast ben ik aangesloten bij de Geschillencommisie.

Algemene voorwaarden

Op al mijn behandelingen en producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden kunt u hier downloaden.