Webshop

Wat leuk dat u mijn webshop bezoekt, dank u wel daarvoor.

Let op: Door de drukte bij PostNL kan het zijn dat uw pakketje een paar dagen langer onderweg is!!

Bestellingen geplaatst via mijn webshop kunnen op afspraak worden opgehaald bij mijn salon. U kunt uw bestelling ook kosteloos thuis laten bezorgen( vanaf een aankoopbedrag van € 40,00 binnen een straal van 3 km) woont u op de Worp of Steenenkamer dan kan u bestelling kosteloos aan huis worden gebracht (vanaf een aankoopbedrag vanaf € 15,00).

Het is nu ook mogelijk uw bestelling te laten bezorgen door PostNL. De verzendkosten bedragen € 6,95 voor een bestelling onder de € 50,00, boven de € 50,00 betaald u € 4,00 verzendkosten en boven de € 100,- wordt het gratis naar u verzonden.

Zodra u uw bestelling heeft afgerond en uw bestelling staat voor u klaar dan neem ik contact met u op voor een ophaal- of thuisbezorgafspraak van uw bestelling.

Indien u ervoor gekozen hebt om de bestelling te laten bezorgen door PostNL dan krijgt u van mij een berichtje zodra de bestelling klaar staat voor verzending, over het algemeen zal de aflevering de eerst volgende werkdag plaatsvinden. Bestellingen geplaatst in het weekend worden op dinsdag geleverd. Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen.

Producten niet voorradig?
Een enkele keer komt het voor dat een product niet op voorraad is of tijdelijk een langere levertijd heeft bij mijn leverancier. In de meeste gevallen heb ik het product binnen 4-5 dagen in huis.

Ruilen van producten
Ruilen van producten is geen enkel probleem. Neem hiervoor even contact met mij op via info@salon-wendy.nl. Ook bij ruilen geldt dat het product ongeopend en ongebruikt, en in goede staat binnen 2 weken na aankoop terug gebracht dient te worden. Opsturen kan ook naar:

Schoonheids en pedicurepraktijk Wendy Vonderstraat 28 7419 BP Deventer

De portokosten van de retourzending zijn voor uw rekening. Graag een briefje met uw gegevens erop in het retourpakket, zodat ik weet waar het vandaan komt. (hiervoor ook graag eersteven contact met mij opnemen).

Als u het pakket hebt teruggestuurd en ik het in oorspronkelijke staat heb ontvangen, zal ik het aankoopbedrag terugstorten naar uw rekening (rekening waarmee is betaald). Het bedrag staat dan binnen 4 werkdagen op uw rekening.

Spaarpunten
Net zoals bij de behandelingen ontvangt u bij iedere euro die u bij mij besteedt 1 spaarpunt., Heeft u 250 punten gespaard dan kunt u deze inleveren tegen € 5,00 korting of tegen een bepaalde korting op een bepaald product waar op dat moment een actie van is.

Deze punten worden bijgehouden via mijn cliëntensysteem. Op acties krijgt u helaas geen spaarpunten.

LET OP: Lees altijd voor gebruik de eventuele bijsluiter van het product. Voor persoonlijk advies of vragen kunt u altijd contact met mij opnemen.

Resultaat 1–36 van de 112 resultaten wordt getoond