Winkel

Wat leuk dat u mijn webshop bezoekt, dank u wel daarvoor.

Het toesturen van producten per post/pakket is helaas nog niet mogelijk. Bestellingen geplaatst via mijn webshop kunnen op afspraak worden opgehaald bij mijn salon. U kunt uw bestelling ook kosteloos thuis laten bezorgen( vanaf een aankoopbedrag van € 40,00 binnen een straal van 3 km) woont u op de Worp of Steenenkamer dan kan u bestelling kosteloos aan huis worden gebracht (vanaf een aankoopbedrag vanaf € 15,00).

Zodra u uw bestelling heeft afgerond en uw bestelling staat voor u klaar dan neem ik contact met u op voor een ophaal- of thuisbezorgafspraak van uw bestelling.

Producten niet voorradig?
Een enkele keer komt het voor dat een product niet op voorraad is of tijdelijk een langere levertijd heeft bij mijn leverancier. In de meeste gevallen heb ik het product binnen 4-5 dagen in huis.

Ruilen van producten
Ruilen van producten is geen enkel probleem. Neem hiervoor even contact met mij op via info@salon-wendy.nl. Ook bij ruilen geldt dat het product ongeopend en ongebruikt binnen 2 weken na aankoop terug gebracht dient te worden.

Spaarpunten
Net zoals bij de behandelingen ontvangt u bij iedere euro die u bij mij besteedt 1 spaarpunt., Heeft u 250 punten gespaard dan kunt u deze inleveren tegen € 5,00 korting of tegen een bepaalde korting op een bepaald product waar op dat moment een actie van is.

Deze punten worden bijgehouden via mijn cliëntensysteem. Op acties krijgt u helaas geen spaarpunten.

LET OP: Lees altijd voor gebruik de eventuele bijsluiter van het product. Voor persoonlijk advies of vragen kunt u altijd contact met mij opnemen.

Resultaat 1–36 van de 94 resultaten wordt getoond