Even voorstellen

Op dit moment heb ik helaas een Cliëntenstop

Ik ben Wendy Pol en heet u van harte welkom in mijn salon. De plek om even helemaal tot rust te komen. Voor een ontspannende massage, een oppepper voor uw huid, een manicure of pedicurebehandeling. Maar ook voor ontharing,  en SPA behandelingen. Mijn modern uitstralende salon is van alle gemakken voorzien, en is gevestigd op de begane grond. De producten waarmee ik werk zijn o.a. Francie cosmetics en Hypogeen beide bevatten veel natuurlijke grondstoffen. Wat ik zelf erg belangrijk vindt in mijn salon is een goed advies, een professionele behandeling, en persoonlijke aandacht voor mijn cliënt. Wilt u meer informatie over de salon, de producten of de behandelingen dan kunt u mij hierover natuurlijk altijd bellen of mailen.

Op dit moment heb ik helaas een cliëntenstop, waardoor ik alleen mensen kan inplannen die mijn salon al vaker hebben bezocht!!!

Podotherapiepraktijken

Om mensen met een diabetische voet goed te kunnen helpen heb ik contracten afgesloten met de volgende podotherapiepraktijken:
Segerink-Deventer


Van Gelder-Deventer

Afspraak maken?


Hopelijk mag ik u binnenkort een keer verwelkomen in mijn salon! Voor een afspraak en/of informatie kunt u mij bellen op het nummer 06 101 75 951 (tijdens behandelingen neem ik de telefoon niet op, maar u kunt altijd een voicemailbericht achterlaten), een bericht sturen via onderstaand formulier of mij mailen op het e-mailadres info@salon-wendy.nl.

Aangesloten bij Provoet, Anbos en de Geschillencommissie.
Geregistreerd in het Procert kwaliteitsregister.