fbpx

Cadeaubonnen

Leuk voor verjaardagen, feestdagen of andere aangelegenheden is een cadeaubon van mijn salon. Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf € 7,50, en zijn uiteraard feestelijk voor u verpakt. Het is ook mogelijk om de bon naar u op te sturen, voor als u geen tijd hebt, of als u niet in de buurt woont.

Betalen

In mijn salon kunt u contant of met pin betalen. In mijn webshop kunt u betalen met iDEAL, een overmaking of u kunt kiezen om achteraf te betalen.

Bezorgen / Ophalen

Bestelling ophalen
U kunt uw webshop bestelling ook ophalen bij mij in de salon. Nadat u  een bestelling heeft gedaan en deze voor u klaar staat neem ik contact met u op om een afspraak te maken om uw bestelling op te halen.

Bestelling door mij laten thuis bezorgen
Uw bestelling kosteloos thuis laten bezorgen door mij is ook mogelijk (vanaf een aankoopbedrag van € 50,00 binnen een straal van 4 km van mijn salon, kies dan voor de optie afleveren). Woont u op de Worp of Steenenkamer dan worden al uw bestellingen (ongeacht het bedrag) kosteloos aan huis worden gebracht.

Bestellingen via PostNL laten thuis bezorgen
Bij een bestelbedrag tot € 50,- geldt een tarief van € 5,95.
Is het bestelbedrag tussen € 50,- en € 75,00 , dan geldt een tarief van € 4,-.
Bij een bestelbedrag vanaf € 75,- is bezorging via PostNL GRATIS.

Indien u ervoor gekozen hebt om de bestelling te laten bezorgen door PostNL dan krijgt u van mij een bericht zodra de bestelling klaar staat voor verzending, over het algemeen zal de aflevering de eerst volgende werkdag plaatsvinden. Bestellingen geplaatst in het weekend worden op dinsdag geleverd. Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen.

Product niet voorradig?

Een enkele keer komt het voor dat een product niet op voorraad is of tijdelijk een langere levertijd heeft bij mijn leverancier. In de meeste gevallen heb ik het product binnen 4-5 dagen in huis.

Retouren

Retourneren van producten is geen enkel probleem. Bij het retourneren van producten geldt dat het product ongeopend, ongebruikt en in goede staat binnen 2 weken bij mij retour dient te zijn.

Volg hiervoor onderstaande stappen. Voorafgaand hieraan vragen? Neem dan even contact met mij op via info@salon-wendy.nl.

1. Meld uw retouren aan. Vul hiervoor onderstaand formulier in en klik op “Verstuur”.

2. Zorg ervoor dat de retouren zijn voorzien van een briefje met daarop uw gegevens en het bestelnummer. Schrijf en plak niet op de verpakking van de producten.

3. Breng uw retouren terug naar mijn salon. Opsturen mag natuurlijk ook, maar hiervoor geldt dat de kosten van retourzending voor uw rekening zijn.

Het adres van mijn salon is:
Schoonheids- en Pedicurepraktijk Wendy
Vonderstraat 28

7419 BP Deventer

4. Als u het pakket hebt teruggestuurd en ik het in oorspronkelijke staat heb ontvangen zal ik het aankoopbedrag terugstorten naar uw rekening (rekening waarmee is betaald). Het bedrag staat dan binnen 4 werkdagen op uw rekening.

Spaarpunten

Net zoals bij behandelingen in mijn salon ontvangt u bij iedere euro die u bij mij besteedt 1 spaarpunt. Heeft u 250 punten gespaard dan kunt u deze inleveren tegen € 5,00 korting of tegen een bepaalde korting op een bepaald product waar op dat moment een actie van is. Deze punten worden bijgehouden via mijn cliëntensysteem. Op acties krijgt u helaas geen spaarpunten.

Ontevreden of klachten?

Hoewel ik er natuurlijk alles aan doe om een goede kwaliteit behandelingen en producten aan te bieden, kan het een keer voorkomen dat u niet tevreden bent. In dat geval stel ik het zeer op prijs dat u contact met mij opneemt, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen. Daarnaast ben ik aangesloten bij de Geschillencommisie.

Algemene Voorwaarden

Op al mijn behandelingen en producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden kunt u hier downloaden.

Prijslijst Salon

De prijslijst voor de behandelingen in mijn salon kunt u hier vinden.

Deel deze pagina op: