fbpx

Pedicure

Tot de werkzaamheden van een pedicure behoren onder andere het verwijderen van eelt, likdoorns, het op de juiste wijze knippen en frezen van nagels en het oplossen van nagelproblemen. Het geven van adviezen, het opsporen en zoveel mogelijk wegnemen van klachten behoren ook tot mijn taken. Na afloop van de behandeling worden uw voeten heerlijk ingecrémed.

Waaraan herkent u een vakbekwame Provoet pedicure?

Provoet is de Nederlandse branchevereniging voor pedicures. Alle leden van Provoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige voetverzorger behandeld worden! U kunt mijn lidmaatschap herkennen aan het Provoet schildje aan de gevel.

Voetverzorging in de praktijk en thuis 

Ik gebruik in mijn salon de producten van het merk Hypogeen, welke u ook voor thuisgebruik bij mij kunt verkrijgen. Maakt u gerust een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos advies.

Medisch pedicure

Naast de reguliere voeten ben ik in staat om diabetische voeten, reumatische voeten  en overige risicovoeten te behandelen. Daarnaast ben ik bevoegd om specialistische technieken toe te passen:

-Verschillende nagelbeugels (bij ingroeiende nagels)

– Nagelreparatie: Repareren van een verkleurde, verdikte, gescheurde of afgebroken nagel met behulp van gel of acryl

-Orthese: Het aanmeten en vervaardigen van een siliconen orthese ter ontlasting van een drukplek aan een teen.

-Vilttherapie: Dit biedt een tijdelijke oplossing voor drukverlichting van bijv. een wrat of een  pijnlijke voorvoet of knok

Deel deze pagina op: